T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / SEYDİKEMER - Ortaköy Ortaokulu

Ortaköy Ortaokulu

Telefon
02526280303
Belgegeçer
02526280303
WEB
https://ortakoyortaokulu.meb.k12.tr
Adres
ORTAKÖY MAH. ORTAKÖY CAD. NO 39 İÇ KAPI NO 1 SEYDİKEMER / MUĞLA
Vizyon
VİZYONUMUZ Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, Okulumuzda hem öğrenciler hem de öğretmenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın, Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun, Okulumuzda çalışanlar işlerini yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın
Misyon
MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi birinci hedefimizdir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. Biz birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde yüreklendirmek için yüreklendiririz. Biz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Her öğrencimize bir birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz.
Başarılar
2012 Yılı-Muğla 4. Bilim Şenliği - Eğitimde İyi Örnekler Projesi Yarışması - Bahçe düzenlemesi dalında ilde 2. lik elde edildi. 2012 Yılı-Beyaz Bayrak alınarak, "Temiz Okul Sağlıklı Okul" ünvanı kazanıldı.
Öğretmen :18
Öğrenci :122
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :990
Öğretim Şekli :SABAHÇI
Saatler
08.55 - 15.30
Isınma
KLİMA
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
KEMER-ÖREN MİNİBÜS KOOP.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
ORTAKÖY KÖYÜ-FETHİYE/MUĞLA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MESAFESİ:160 KM İLÇE MESAFESİ:10 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır